Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: Anonim19
Anonim19
Немає підпису.
Користувач не на сайті
на Четвер, 16 лютого 2012 в Ігрові новини

Нова гра від творця Counter-Strike вийде навесні

Мультіплєєрний шутер Tactical Intervention, який вже успішно стартував в Азії, готовий до підкорення Європи та США.

Сьогодні стало відомо, що західна версія гри буде запущена навесні цього року.

До розробки Tactical Intervention доклав руку Мін «Gooseman» Лі - один з творців легендарного Counter-Strike. Нова гра Лі багато в чому схожа на його попередній проект - вона точно так же пропонує користувачам кілька режимів, великий вибір карт і зброї. На офіційному сайті Tactical Intervention вже розпочався прийом заявок на участь в закритому бета-тестуванні, яке заплановане на березень.


Знову вийшов з тіні геймдизайнер Мін Ле (Minh Le), відомий як творець легендарного Counter-Strike. Для тих, хто забув, нагадаємо, що в даний час він працює над створенням нової гри - Tactical Intervention - яка має схожу з CS концепцію мережевого тактичного шутера.

Так от, до недавнього часу про гру не було нічого чути. Тепер вона знову вибралася на світ, розробники перезапустили її офіційний сайт і оголосили про те, що всі бажаючі можуть подати заявку на участь в ЗБТ, яке стартує на початку березня.

Гра також знайшла видавця у вигляді компанії OGPlanet. Втім, область їх діяльності обмежується Північною Америкою, а от про видання проекту в Європі поки нічого не чутно.


URL зворотнього посилання для цього запису