Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: pad0n
pad0n
http://youtube.com/pad0n
Користувач не на сайті
на Четвер, 29 березня 2012 в Інше

ПлейЮАшівка :)) ЗА? ПРОТИ?

Як я зрозумів з попереднього свого блоґу - більшість користувачів PlayUa нормальні адекватні люди, але друзів (себто таких ж нормальних) мають не багато. Ха! Я маю пропозицію.

Я мабуть один з небагатьох користувачів яким вже поза 18. За своє коротке життя я жив в багатьох містах і місцях. Одним з яких є Студ-містечко Львівської політехніки.

На території студмістечка була мережа - понад 1500 комп’ютерів. А якщо є локальна мережа то є і локальний чат. Для тих хто недавно в неті: чат це така штукенція за допомогою якої можна спілкуватись в режимі реального часу з багатьма хлопаками :). Але спілкуватись в віртуалі було не завжди всім весело. Тому ми влаштовували ЧАТІВКИ.

Що ж це за таке спитаєте ви? В студентів це просто похід на пивко з метою познайомитись поближче з віртуальними друзями в реальному житті.

Тому я пропоную організувати серію ЧАТІВОК які можна провести в кожному місті. Тобто я пропоную банальний похід в якесь кафе або якщо ж охочих буде багато то навіть в якийсь парк на сочок, пивко, мінералочку з метою поближче познайомитись, завести крутих нових друзів і поговорити про ігри або ще щось.

Знаю одне - коли я був шкетом (14 років) я дуже боявся ходити на чатівки, думав “Блін там всім по 20 років що я там вбіса буду робити”. Але я вас запевняю - вам нічого боятись. Всіх нас об’єднує одна спільна тема - УКРАЇНСЬКИЙ ГЕЙМИНГ (а можливо і більше тем :)).

УВАГА!

НІЯКИХ ВІКОВИХ, РАСОВИХ ТА МОВНИХ ОБМЕЖЕНЬ (але бажано китайською не ромовляти).

Тому якщо ти привітна відкрита людина - відписуй в коментах чи ти ЗА цю ідею, своє місто і якщо хочеш будь-які інші відомості про себе.
Львівську чатівку можу організувати я. Якщо в когось є бажання організувати чатівку в інших містах - ДІЙТЕ! :)
Відписуйте і не бійтесь - ми можемо бути друзями й поза моніторами :) На основі коментарів напишу дату і час нашої першої чатівки, чи то навіть ПлейЮашівки))))

АКТИВНО ДОЛУЧАЙТЕСЬ ДО ГРУПИ http://playua.in.ua/social/groups/viewgroup/25-%D0%9F%D0%BB%D0%B5%D0%B9%D0%AE%D0%90%D1%88%D1%96%D0%B2%D0%BA%D0%B8

URL зворотнього посилання для цього запису