Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: BI3IPb
BI3IPb
Віьний як ніколи раніше
Користувач не на сайті
на Вівторок, 08 травня 2012 в Ігрові новини

Куй франшизу, поки гаряча

Багато фанатів Assassin's Creed не раз звинувачували Ubisoft в доїнні франшизи і штампуванні однотипних ігор.

 

Розробників можна зрозуміти, адже на компанію напевно тиснуть інвестори, що диктують політику розвитку продукту. Перефразувавши відому приказку, отримаємо: «Куй франшизу, поки гаряча».Але ж на одноманітності Brotherhood і Revelations «жар» популярності франшизи не втримаєш!

У компанії вже готова відповідь. Замість того, щоб змінити темпи «кування» нової гри, компанія вирішує замінити ковадло. І не просто замінити, а зробити це так, щоб відкрити для серії величезна кількість нових можливостей.

Так з'являється ігровий движок Anvil Next (в перекладі: «Нова наковальня») - продукт, власного виробництва Ubisoft, що дозволяє зробити гру набагато реалістичніше, наблизивши її за якістю до рівня кінематографічних картин. Хочете дізнатися про нього більше? Тоді ця стаття для вас.

Коли розробники говорять про те, що проект Assassins Creed III був відкритий в кінці 2009-го року, вони трохи лукавлять. Насправді, в цей момент стартувала розробка Anvil Next Engine. Невеликий групі кращих програмістів і архітекторів зі студії Ubisoft Montreal була поставлена ​​задача змінити світ. Ну або, по крайній мірі, віртуальний світ ...

Anvil Next дозволяє багаторазово збільшити полігональні моделі осіб, зробивши елементи рельєфу шкіри окремими полігонами, а не текстурами, як це було ранішеніше. Додаткову роль відіграє і розвиток технології Motion Capture, яка зробила в Anvil Next можливим фіксацію настільки дрібних змін в особі актора.

Раніше до подібного рівня змогли лише трохи наблизитися девелопери з команди Team Bondi, що створили найкращий, з точки зору відеореалістічості, проект в історії ігроіндустріі. Мова звичайно ж іде про L.A. Noire. Не факт, що Ubisoft зможе переплюнути продуктивність продукту австралійських розробників, але навіть спроба зробити подібне коштує багато чого.

Серію Assassins Creed чекає нова революція, як це було з другою частиною.
На жаль, вже зараз можна припустити для Anvil Next Engine істотний недолік - збільшення потреби в ресурсах. Тому, якщо Brotherhood або Revelations можна було купувати сміливо, знаючи, що комп'ютер, «потягнули» AC 2, потягне і це, зараз, можливо, варто задуматися про позачергове апгрейді конфігурації ігрового комп'ютера. І хоча системні вимоги для Assassins Creed 3 офіційно названі ще не були, редакція ACSU має всі підстави припускати, що в порівнянні з останніми трьома іграми AC вони будуть змінені. Притому, швидше за все, у бік більш потужних машин.

Інформація взята з сайту:
http://assassinscreed.su/

URL зворотнього посилання для цього запису