Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: Nahasaki
Nahasaki
Немає підпису.
Користувач не на сайті
на П'ятниця, 20 квітня 2012 в Інше

Anicon 3,5 — Фестиваль косплею у Львові

Косплей — цікава забава, котра як і тамагочі чи караоке прийшла до нас із Країни сонця що сходить набирає все більше обертів у країні козаків та вишиванок.

Чимало парубків та дівчат шиють костюми, випробовують грим та репетирують постановки, щоб перевтілитись в улюблених героїв по той бік екрану на щорічному фестивалі косплею — Anicon.

Взяти участь у фестивалі та продемонструвати своє вміння перевтілюватись в улюблених героїв може кожен. Та лише ґеймери можуть бути оригінальними і підготувати костюм із плеяди всесвітів наших улюблених ігор. Допускаються як одиночні виступи, так і колективні постановки. Для участі потрібно заповнити анкету на сайті фестивалю до 5 травня.

Фестиваль уже вчетверте організовує львівський аніме-клуб “White Reflection”, який займається популяризацію аніме та сучасної молодіжної японської культури у місті Львові.

Косплей-шоу відбудеться 19 травня у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини, за адресою м. Львів, вул. Вахнянина 29. Вхід на фестиваль для учасників безкоштовний, для глядачів — 60 гривень.

Докладна інформація про програму фестивалю на сайті anicon.com.ua, або за телефоном (097) 026-49-40

URL зворотнього посилання для цього запису