Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: IMtofik
IMtofik
А немаэ iстини :)
Користувач не на сайті
на Середа, 15 лютого 2012 в Трейлери

Cinematic trailer Far Cry 3 і дата виходу

Компанія Ubisoft обіцяла опубліковати сinematic трейлер до гри Far Cry 3 16 лютого, однак на YouTube він почав з'являтися вже сьогоді з ранку. Ubisoft оперативно почала видаляти опубліковане не ними відео, посилаючись на неофіційність цих роликів.

Як не крути, але основну інформацію встигли побачити та опубліковати провідні сайти світу. В кінці трейлера нап показусють офіційну дату релізу Far Cry 3, судячи з цих даннних гра вийде 6 вересня, звичайно ж цього року.

Копії ролика продовжують завантажувати на YouTube, але більше 500 переглядів кожен з них не набирає. Це Серйозно заважає компанії Ubisoft.

Особисто мені вдалося переглянути трейлер, тому й вирішив поділитися деякими особистими думками про нього.

І словами тут не описати, трейлер неймовірно живий. З самого початку здаєтся, що дивишся повноцінне відео, а не комп'ютерну графіку. Постановка надихає на думку, що в грі нарешті з'явиться хороший і продуманий сюжет.


Anonim19

http://games.mail.ru/pc/video/far_cry_3_cinematic_trailer/

Ролик розповідає про головного героя і його друзів, які приїхали відпочивати на мальовничий тропічний острів, але зіткнулися з бандою під проводом жорстокого головоріза. У відео промайнула і інформація про дату виходу Far Cry 3 - гра повинна відправитися в магазини 6 вересня.

Днями стало відомо, що в Far Cry 3 герой отримає практично повну свободу дій. Це стосується як переміщення по віртуальному світу, так і тактики бою - супротивників можна буде відстрілювати зі снайперської гвинтівки, різати ножем або розносити на шматки за допомогою вибухівки. В Far Cry 3 зброя не буде ламатися і зношуватися по мірі використання - цей елемент реалістичності явно був зайвим. Зате герою доведеться рахуватися не тільки з противниками, але і з тваринами, що населяють острови.

URL зворотнього посилання для цього запису