Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: Dude_01
Dude_01
Хто я? Хто я? Я БЕТМЕН!!!
Користувач не на сайті
на Середа, 18 квітня 2012 в Огляди

Prince of Persia: kindred blades

 

http://igropolis.com/upload/articles/94/47469/art.jpg

Це не новина про нову частину трилогії. Це огляд третьої частини про пригоди персидського воїна... справжньої третьої частини.

 

Взагалі продовження Warrior Within мало мати назву "Кindred blades"(Споріднені  клинки). Оригінальне продовження мала взагалі інший сюжет, геймплей, і багато іншого.
Сюжет мав бути таким: повернувшись до Вавилону принц не викинув медальйон. На Кайліну і принца нападають піщяны монстри(жителі Вавилону зпотворені пісками часу). І щоб виправити становище, Кайліна стрибає у прірву(виконуючи свою справжню долю - померти), тим самим вивільнює силу пісків часу і дає головному герою шанс все виправити. Але принц помирає. І в пеклі, прикутим залізними ланцюгами, укладає договір зі своєю темною частиною, що жила у його тілі. Принц вивілюньється, але він вже не такий як раніше. Фара взагалі не мала бути у цій частині. Темний принц є братом по зброї і духу світлого, вони стають соратниками. А що було далі відомо лише розробникам.

http://popkindredblades.narod.ru/x_d6e8f7f2.jpg?rand=207993268158063


Геймплей мав бути таким: гра мала бути жорстокішою за попередню. Вибір між принцами був не скріптовий, а вільний. Темний був тихим вбивцею, що не вздіймав галасу, а "світлий" влаштовував справжню різню. У кожного була своя дистанційна зброя. Темний мав ланцюг з великим лезом, а другий гарпун. Гра була не коридорною. Нам давали відкритий Вавилон, де можна було переміщатися як і по дахах, так і по землі.

http://www.gamesby.net/imgbase/up03/screen_201.jpg

Але чому нам дали "Два Трони"? Відповідь залишилась у стінах Юбісофт. Ходять чутки, що через схожість з God of war2, або через зміну сюжету. Але, хто зна насправді.

І на останок, трейлер Prince of Persia: kindred blades.

URL зворотнього посилання для цього запису