Андрій Н - Урднот Рекс

Андрій Н - Урднот Рекс

26 квіт. 2012
by PlayUA category Конкурси - Дійсні конкурси

Кажуть що крогани дуже агресивна раса, подивився б я, як ви вели себе з 4яйцями і майже повною відсутністю баб.

Якось Шепард пожартував, що люди моїм ім'ям називають домашніх тварин, ніколи ще його місія з порятунку світу не була так близька до провалу. Тучанка дуже небезпечне і неймовірно важке для виживання місце. Одного разу Шепард сказав, що був всього в двох місцях гірше Тучанки, це - корабель колекціонерів і якась то Раша на його рідній планеті! Я чув, що у людей деякі мужики трахають один одного, а всі інші ставляться до цього нормально і кажуть, що поважають їх вибір. Хотів би я побачити, що люди зробили б з цими збоченцями під час генофага!

Знаєте, чому у кроганов немає сварок з нашими жінками. Тому що у нас немає нервової системи і кроганшам залишається тріпати тільки наші ... ну ви розумієте!

А знаєте Шепард, адже він як крогани, тільки з двома яйцями, але в іншому як Кроган!

Чому серед кроганов немає вчених? Чули анекдот про кроганского фізика-ядерника, який кричав «нічого в мене не виходить». Чому ми так легко здолали Рахни? Просто у наших земноводних предків, особливі відносини з жуками. «Облизується». В юності одна кроганша розбила мені серце, добре, що у нас їх два.
Чому я вважаю, що крутіший, ніж Грант? Тому що я вбив молотника за допомогою дробовика, а Грант за допомогою Шеппарда.

Як ти з такою легкістю знищуєш своїх братів? Запитала одного разу мене людина,яка поодинці знищила половину найбільшої про-людської організації. Під час бою ми не просто так кричимо «I am Krogan», просто деякі наші брати в запалі бою можуть і не признати своїх.

Всі крогани знають що якщо техніка працює неправильно, по ній треба просто гарненько постукати. Що дивно з гетами теж працює! Я вбив молотника, допоміг зупинити Сарена і знищити володаря, я став Вождем величезного клану! Але найбільше я пишаюся своїм червоним гребінцем!

На сторінку конкурсу