Gabrieltwin - Холодне кохання вбивці

Gabrieltwin - Холодне кохання вбивці

01 трав. 2012
by Олекса Мельник category Конкурси - Дійсні конкурси

Я памятаю той день. Вперше коли затремтіла моя рука перед нанесенням удару, я згадую той день, ту мить коли перед моїми очима промайнув промінь сонячного сяйва і я побачив її. Сонячне проміння сліпило мені очі, холодний вітер лагідно торкався мого обличчя, в повітрі застиг запах моря і вологість у повітрі недавала покою. На якусь мить це все здалося мені прекрасним, на якусь мить нічього більше немало значення.

В ту мить я побачив її, вона стояла в декількох ментрах від мене простягуючи мені свою руку. Побачивши очі своєї коханої лиш на мить я подумав що Боги нарешті пробачили мої вчинки і надали спокою моїй душі. Торкаючись до її руки я пригорнув її до себе, в ту мить моє серце перестало тривожитись і мій розум поринув у глибину наших мрій. Тільки коли я був біля неї я думав що одного дня це все закінчиться, тільки вона давала життя моїм мріям. В її обіймах я хотів насолодитись і ще один раз крайовидом Кахьє, знаючи що покидаю свою кохану під куполом світу Ханарів. Заплющуючи очі я відчув на її тілі запах квітів далеких планет. Саме той запах заставив мою руку замремтіти перед обличчям моєї жертви.

Омега. Йдучи по безлюдних і темних коридорах, де мигаюче світло освітлювало тільки те що на крок попереду, я наближався до своєї цілі. Тихо і незамітно я наближався до помешкань де тільки одні двері привелиб мене за тим чим я прийшов.

Відкриваючи двері і прокрадаючись в помешкання, попереду мене непідозрюючи нічього сиділа молода матрона азарі яка бездушно забрала занадто багато життів, яка принесла тільки біль у цей світ. Підіймаючи ножа, моя рука хлинула до її горла, але відчув я на ній запах тих квітів, квітів далеких планет моєї коханої, і на мить моя рука затремтіла згадуючи її обличчя.

Лишень на мить зупинилась моя рука, і тільки на мить. Без жодного звуку її тіло впало в мої обійми, гаряча кров спускалась від її горла по моїх руках через все тіло.

Відчуваючи як її серце перестає битись і кров поченає холонути на моїх руках я зазернуй їй у ввічі. Відчуваючи той запах, в її очах я побачив погляд своєї коханої зрозумівши що наші долі неведуть до одного кінця. Згадуючи її посмішку я зрозумів що ми незможемо більше ніколи бути разом.

В калюжі крові я прошу тебе Калахіро візьми цю душу у свої обійми і пости за її кров на моїх руках. Нехай моє покарання за ці гріхи будуть направлені тобою до твого суду, як ніж у моїх руках був направлений до її горлянки. Прости гріхи мої і дай спокою моїй душі і замов словечко іншим Богам за мою душу.

Тейн Кріос

На сторінку конкурсу