Конкурс до Дня Української Писемності скінчився

Конкурс до Дня Української Писемності скінчився

09 лист. 2012
by PlayUA category Конкурси - Дійсні конкурси

9 листопада, увесь україномовний люд відзначав День Української Писемності. Ми попрохали нашу аудиторію з нагоди свята українізувати свої інтерфейси або хоча б навчити інших, як це зробити. Протягом тижня люди розповідали, як їм вдається українізувати свої комп'ютери і показували приклад іншим. Тепер час нагородити найактивніших.

На нашу думку, найбільшого бублика заслужив aliosha4569, хоч нам і не подобається його нік. Людина самотужки локалізувала гру, проявляє національну свідомість при встановленні програм, створює український контент та клопочеться просвітною діяльністю серед найближчого оточення. За це цей затятий козарлуга отримує від редакції PlayUA одну з кращих українських ігор: Metro 2033.

Крім того ми не могли не звернути уваги на діяльність Жиліна Сергія та WereWolf'а. За порання на ниві поширення української мови ми видаємо скромні подарунки у вигляді гри Trine.

Просимо призерів відгукнутися на адресу редакції ( Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ) із проханням видати вам подарунки.