Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: batreg
batreg
Rock 'n' Roll 4ever!!!
Користувач не на сайті
на Середа, 02 травня 2012 в Трейлери

[Думи...] Трейлер Black Ops 2

Всім привіт! З вами BatReg і трейлер нової колди разом із думками щодо Black Ops II C:

Отже, давайте спочатку подивимося трейлер:

Ну що ж, давайте я розпочну свої думки щодо нового трейлера і анонсу нової колди.

Із трейлера видно, що двигун вони знову не збираються міняти, а це досить тупо, адже МВ3 був би хорошим шутером, якби у нього був більш-менш новий двигун. Трейарч знову хоче наступити на граблі, на які ставала Інфініті Ворд і це дещо збентежило мене.

Якщо чесно, то перша половина музики мені нагадала темою Deus EX Human Revolution і я вже почав думати, що це буде кіберпанк, але друга половина усе поставила на місце.

Отже, 2025 рік. Там можна розійтись із фантазією і ніякі рамки реалістичності не будуть тримати, хоча вони їх дотримувались? :D Але роботи і тому подібне досить ново і круто для КоД, тому це ще один привід чекати гру С:

Ну що ж, схоже це буде знову схожа гра, але я її чекаю тому, що трейарч має повно нових ідей. Перший Блек Опс у мультиплеєрі мав багато різних фіч, яких не має МВ3, тому він мені і сподобався, адже емблемки і т.п. ти можеш сам зробити, і це було круто. Отже, на Call of Duty: Black Ops II я покладаю деякі надії, тому гру я буду чекати і, якщо вона знову виявиться лайном, я забуду про серію :(

А що ви чекаєте від нових "чорних операцій"?))

З вами був BatReg і деякі думки щодо трейлера колди :)

Теги: Теґ
URL зворотнього посилання для цього запису