Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: batreg
batreg
Rock 'n' Roll 4ever!!!
Користувач не на сайті
на Вівторок, 01 травня 2012 в Огляди

[Думи...] OnLive

Всім привіт! З вами BatReg і я б хотів поговорити про сервіс під назвою "OnLive" .

Отже, вчора я вирішив подивитися що це таке і мені захотілося про це написати.

Ну що ж, OnLive - це сервіс, який використовує хмаринкові обчислення для запуску гри, тобто він у себе на сервері запускає гру, а нам через інтернет передає картинку. Найперше, що мене бентежило - пропускна здатність, яка потрібна для цього монстра, але переживання були зайві тому, що у мене використовувалось небагато із дозволеного каналу (підтвердження тому скрін нижче).

Велике зображення

Отже, із швидкістю розібрались, і з нею все добре. Тоді давайте перейдемо до магазину ігр. З ним, якщо вірити сервісу усе добре, адже у ньому представлені більше двухсот екземплярів. Також мені сподобалось, що при реєстрації у ньому не треба прив'язувати свою кредитну картку, що теж великий плюс.

Давайте обговоримо ще один дуже великий плюс сервісу - тріал режим. Тріал режим - це 30 хвилин безкоштовної гри і це не звичайна демо, бо нам дається повна версія гри, але на 30 хвилин. На жаль, у таких версіях часто вирізаний мульт, але цей режим можна використовувати замість демо, адже ми побачимо гру у всій красі, а не рівень, який нам заготували розробники. І що самe ціаве це те, що цей тріал ми можемо запускати необмежену кількість раз, що теж для мене являється плюcиком.

Ще онлайв не жере багато ресурсів, що теж непогано, адже це дає змогу запускати його на лептопах, планшетах і т.д. і т.п.

Але у цього сервіса є здоровенний мінус - якість картинки. Якість картинки на онлайві дуже сильно відрізняється від оригіналу, а також клієнт запускається у розширенні 1280*720, що теж дещо бентежить, а у самих іграх немає налаштувань графіки. Подивіться різницю на цих відео:

1) Відео з онлайву

2) Відео з моєї копії на стім на макс. налаштуваннях графіки

Також є ще один маленький мінус - керування. Воно трохи незручне та, іноді, бісить, але це діло звчики.

Різниця досить суттєва, але у всьому іншому сервіс досить непоганий. Я його буду використовувати для того, щоб ознайомитися з грою. Також можете використовувати його для того, щоб пограти на слабеньких компах у хороші ігри з хорошою графікою.

Ось і добігли кінця мої думки по онлайву. З вами був BatReg, а онлайв досить хороший сервіс С:.

Теги: Теґ
URL зворотнього посилання для цього запису