Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: andrusha197
andrusha197
Немає підпису.
Користувач не на сайті
на Неділя, 22 липня 2012 в Ігрові новини

Пріквел до Human Element стане першою грою для консолі Ouya

 


Першою грою для Ouya, консолі на платформі Android, що фінансується геймерами за допомогою сервісу Kickstarter стане пріквел до гри Human Element. Як мені стало відомо, Колишній глава по зв'язку з громадськістю Activision, Роберт Боулінг (Robert Bowling), вирішив стати першим, хто створить свою гру для Ouya.

Створена Боулінгом студія Robotoki анонсувала Human Element в цьому році. Проект являє собою пост-апокаліптичний зомбі екшн, який запланували випустити в 2015 році. Що ж до версії гри для Ouya, розробники планують епізодичні серії, які співпадуть з релізом основної серії.


Боулінг особисто вклав 10 000 доларів на фінансування проекту Ouya.

«Оскільки Ouya стане загальнодоступною платформою, ми зможемо представити вам можливість подивитися на світ людський фактор, через місяць, тиждень чи рік після подій у грі. Ми збираємося попрацювати з командою Ouya і представити вам ексклюзивний епізодичний образ ігрового світу у міру його розвитку і колапсу », - зазначив Боулінг.

За словами Боулінга, Human Element запланували, як крос-платформену гру. Геймери зможуть грати на РС, в соціальних мережах і на мобільних пристроях, причому кожна з платформ буде володіти власними рисами.

 

 

Теги: Без теґів
URL зворотнього посилання для цього запису