Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: last_hawk
last_hawk
Last Hawk Last Hope... якось так.
Користувач не на сайті
на Неділя, 08 січня 2012 в Інше

Про Апокаліпсис

Оскільки в післясвятковий період показники бадьорості і енергії швидко падають до нуля, тому не буду епічно і пафосно розписувати тематику цього запису.

Постапокаліпсис...

На щастя нас вкотре обманули з кінцем світу тому є можливість проглянути комікси на цю тематику.

Що таке Romantically Apocalyptic? Це історія про світ позбавлений кольору і життя, населений мутантами та різними почварами і головними героями (які теж не відзначаються здоров'ям психічного стану). Вони мандрують, шукають всілякі речі від попереднього життя цивілізації, потрапляють у смертельні пастки та займають іншими повсякденними речами. В центрі уваги зазвичай Капітан та його чашка, але в його елітному підрозділі ще є Снайпер, якому не досить до вподоби божевільні накази кепа, але що поробиш, та Пілот, який більш лояльно відноситься до божевільних місій. Також існує Інженер, про нього ми поки що мало дізнались.

Малює ці дивовижні комікси виходець з Росії - Віталій С. Алексіус, який проживає зараз у Торонто. Оновлення історії відбуваються кожну суботу.

До вашої уваги оригінал

та переклад на російську.

Для тих кому замало такої тематики пропоную анімаційний фільм MutantLand. Який до речі отримав три перемоги серед короткометражних фільмів.

URL зворотнього посилання для цього запису