Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: Viper9732
Viper9732
We are INDEPENDENT now!
Користувач не на сайті
на Вівторок, 17 липня 2012 в Ігрові новини

"Скринька Вайпера"

Я вирішив дослухатись до поради пана Android_AS і створити рубрику новин.
Читаємо, оцінюємо, коментуємо.

Comic-Con 2012: Marvel Avengers: Battle for Earth

Ubisoft привезла з Comic-Con 2012 новий трейлер супергероїчного Wii-/Kinect-файтинга Marvel Avengers: Battle for Earth. Може, гра і «не дуже», але в перегляді ролика відмовляти собі не варто.



Весь Mass Effect 3 разом

Продюсер Mass Effect 3 Майк Гембл (Mike Gamble) в інтерв'ю порталу Siliconera повідомив, що версія гри для Wii U буде укомплектована всіма DLC. Весь додатковий контент вже буде розміщений на диску - ніякі ваучери на скачку вам не знадобляться.

Може колись настане черга GOTY-видання для інших платформ.


Orcs Must Die! 2


Через два тижні ексклюзивно на PC виходить продовження екшен / стратегії Orcs Must Die! від студії Robot Entertainment. Замовит його можна вже зараз, в Steam.

Більш того, якщо ви придбали чи придбаєте в Steam першу частину Orcs Must Die!, То звідти в сиквел перекочують 10 рівнів, присмачених підтримкою кооперативного режиму.

З інших новин про кращий сервіс цифрової дистрибуції ігор: Valve офіційно анонсувала Linux-версію клієнта Steam. Поки що тільки під Ubuntu 12.04. Першою ластівкою, що запускається через Linux-версію клієнта, стане Left 4 Dead 2. Радість.


Battlefield 4 - бути!

Замов Medal of Honor: Warfighter - Limited Edition та отримай доступ до ексклюзивного бета-тестування Battlefield 4.


Відео Darksiders 2 з Comic-Con 2012

Відео з гри починається приблизно з першої хвилини, у кого немає терпіння, перемотуйте. Все дійство на екрані супроводжується коментарями розробника.


Anna почала лякати

Італійська незалежна студія Dreampainters нарешті доробила свій жахастик від першої особи Anna і тепер реалізує його через різні цифрові магазини (наприклад, Just Adventure) за скромні десять (навіть менше) доларів. Що стосується безпосередньо страхів, то у гри їх начебто вистачає. А якщо ні, то дочекайтеся ночі, вимкніть світло і надіньте навушники ... релізний трейлер, до речі, присутній.



П.С.  Пишіть, що сподобалось, що ні. Буду міняти=))

URL зворотнього посилання для цього запису