Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: Viper9732
Viper9732
We are INDEPENDENT now!
Користувач не на сайті
на Середа, 18 липня 2012 в Ігрові новини

"Скринька Вайпера" №2

Ось і прийшов час нового випуску, "пілотний" випуск вийшов вдалим, але в коментарях ви просили давати більше цікавих новин. Отримуйте: Краще, Більше, Цікавіше.

Сьогодні у випуску ви дізнаєтесь:

Нові подробиці про Battlefield, як Gearbox хочуть нас налякати, яку нову фішку Ubisoft додали Splinter Cell та чому перенесли Torchlight 2.


Splinter Cell: Blacklist дасть свободу вибору

Розробники стелс - екшна розповіли, що хочуть додати в гру ситуації зі складним моральним вибором.

«Нам подобається ідея поставити перед гравцями складні ситуації, через які проходять справжні солдати», - говорить Беланд. «Це не питання правильного і неправильного вибору. Це скоріше питання, варто вчинити погано, чи ще гірше ».

«Тут немає можливості вчинити по-доброму. Гравцям доведеться стикатися з цим на допитах. Ми хочемо поставити геймерів в ситуації, подібні до тих, які показували на Е3: хлопець розповів усе, що знав, ви добре впоралися. Ви уб'єте його? ».

Розробники постарались не прив'язувати моральні дилеми до механіки самого геймплею.

«Якщо ми скажемо гравцям, що дамо їм щось, якщо вони будуть хорошими чи поганими, у людей не з'явиться питання навіщо вони тут. У такі моменти ми хочемо, щоб гравці обговорювали свої рішення. І мені здається чудовим, що люди переносять події на себе, і, можливо, стануть більш людяними. У світі багато людей, які кожен день приймають рішення за нас.



EA і DICE про Battlefield

Ян Торней (Ком'юніті менеджер DICE) опублікував повідомлення, в якому більш детально розповів про бета-тест Battlefield 4, яке почнеться осінню 2013.

Торней сказав, що вся достовірна інформація буде з'являтись виключно на сайті гри.
Він також зазначив, що крім попереднього замовлення гри Medal of Honor: Warfighter будуть і інші способи потрапити на тестування, однак на данний момент розробники не можуть розповісти про них.

Ком'юніті менеджер також пояснив, чому DICE так швидко зайнялась створенням Battlefield 4. Він також заспокоїв геймерів сказавши, що підтримка Battlefield 3 буде продовжуватись.

«Я вважаю, що ми зараз знаходимося в кращому становищі для роботи над наступною грою серії - Frostbite 2 використовується по повній, ми зібрали велику базу відгуків фанатів, а Battlefield 3 продовжує поповнюватися новими можливостями», - говорить він.

«Ми продовжувати підтримувати Battlefield 3 , як це було з Bad Company 2. В DICE працює кілька команд, і той факт, що одна з них трудиться над Battlefield 4 не означає, що ми закинули Battlefield 3 або працюємо менше, ніж раніше ».


Gearbox хочуть нас налякати

Gearbox Software мають намір добряче полоскотати нам нерви своєю новою грою Aliens: Colonial Marines.

«Звичайно, ми хочемо, щоб гравці боялися ксеноморфов. Один з кращих способів цього добитися - через геймплей. Приміром, якщо опонент поводиться непередбачувано і ніколи не знаєш звідки його чекати », - пояснив Джон Маклей.

Розробники готують для нас не тільки запеклі бої з чужими, а й тихі миті, коли страх буде пробирати до кісток. Вони сподіваються, що створивши труднощі у визначенні шаблонів поведінки ворога, гравцям буде складно проходити місії поодинці і в кооперативному режимі.


Aliens: Colonial Marines готується до виходу навесні наступного року.


Torchlight 2 затримається

Runic Games вирішила перенести реліз гри, щоб довести гру до блиску.

На офіційному форумі студії розробники обговорили проблему перенесення виходу гри, опублікувавши значний список справ, на які команда витрачає свій час. Як би там не було, представник Runic зізнався, що не знає, чи встигне команда закінчити з грою до кінця року.

А в минулому році Runic Games жартували, що встигнуть випустити Torchlight III поки на світ з'явиться третя Diablo. Розробники пообіцяли щотижня розповідати фанатам, як просовується робота.

Місяць тому Runic проводили стресс-тест гри, під час якого виявили проблеми в балансі. Саме це і стало причиною переносу гри.


URL зворотнього посилання для цього запису