Блоґи

Спільнота ґеймерських блоґерів

Автор: Viper9732
Viper9732
We are INDEPENDENT now!
Користувач не на сайті
на Понеділок, 23 липня 2012 в Ігрові новини

"Скринька Вайпера" №5

Всім привіт! Вихідні пройшли і настав час нового випуску, сьогодні новин достатньо таки багато.

Сьогодні у номері: Як нас мотивуватимуть досліджувати локації в Dead Space 3, який жанр гри Fortnite, скільки DLC до гри Assassin's Creed III планують випустити Ubisoft, якого персонажа додадуть в Awesomenauts, чи закриють Vatra Games, а також Devil`s Third з'явится на ПК.

 


Творці Dead Space 3 мотивують гравців досліджувати локації

Стів Папутсіс (Виконавчий продюсер ЕА) розповів, що гравці можуть проігнорувати новий контент, в пошуках знайомого їм геймплею.

У грі
з'явиться безліч
вузлів, де гравцям доведеться приймати рішення, які вплинуть на подальший геймплей, але інші можливості вибору будуть опціональними.

«Деякі з цих вузлів будуть важливими для проходження гри, а інші - опціональні. Ви можете знайти аудіо, відео або текстову інформацію, яка підштовхне вас на пошуки якогось місця. Можливо ви будете його шукати просто щоб подивитися, що там відбувається », - пояснює він.

Такі інновації зв'язані з появою кооперативного режиму.

«Ідея полягає в тому, щоб представити гравцям більше контенту. Ми додали кооперативний режим, і це дуже важлива частина гри. У грі буде безліч різних елементів, що мотивують на дослідження світу. Dead Space 3 представить безліч мотиваторів, щоб надати сенс такого дослідження ».

Dead Space 3: Army of Two!)))


«Але
якщо хтось вирішить просто пройти гру від А до Я, не відволікаючись на сторонні речі, гра як і раніше запропонує захоплюючі подорожі, які можна очікувати від серії», - завершив він.

Dead Space 3 готується до виходу на PlayStation 3, Xbox 360 і РС в лютому наступного року.


Fortnite буде багатожанровою грою

Кліфф Блежинські (Cliff Bleszinski), керівник Epic Games розповів, що Fortnite не буде шутером з можливісттю будувати укріплення. Fortnite створювали для людей, які можливо захочуть побудувати затишний будинок, або витратити цілий день на збір ресурсів.

«Я - залежний геймер», - говорить Блежинські. «Одну хвилину я буду збирати ресурси і досліджувати ігровий світ. Наступної хвилини мені захочеться зруйнувати все, що можна. В Epic ми знаємо як вбивати поганих хлопців. Якщо ви хочете саме цього, в грі у з'явиться така можливість. Але ми відкрили гру для більш широкої аудиторії. В залежності від того, як ви знесете стіну, є ймовірність знайти щось за нею ».

Блежинські зазначив, що в грі буде дуже різноманітний геймплей і можливість грати без єдиного пострілу.

«Грати можна буде не тільки одним і тим же способом. Ми ставимо собі питання: створюємо ми шутер, або рольову гру або гру, де можна будувати. Ми можемо зібрати все це разом ».

Розробники також підкреслили, що Fortnite не буде ексклюзивною грою на РС. Команда працює над грою, як над мультиплатформенним проектом. Більш того, Epic планує випускати апдейти до гри, постійно розвиваючи геймплей.


Чутки: Періодичні DLC до гри Assassin's Creed III

У мережі з'явилася інформація про те, що Ubisoft збирається зібрати окрему команду розробників для створення DLC до гри Assassin's Creed III. Розробники також планують запропонувати фанатам гри сезонний пропуск.

Інформація надійшла від співробітників мережі роздрібної торгівлі GameStop, які отримали невелику замітку від Ubisoft. У ній студія зазначила, що сезонний пропуск стане окремою одиницею, яка не з'явиться в якості бонуса для гравців, які замовили гру заздалегідь.

Розробники і раніше випускали DLC до різних ігор серії.

Як би там не було, на цей раз Ubisoft обіцяє випускати контент періодично протягом певного проміжку часу. На жаль, інформації про те, що саме буде в доповненнях поки немає.

Assassin's Creed III з'явиться на світ 30 жовтня на PlayStation 3 і Xbox 360, а PC версія, як завжди запізниться. От вже ці Ubisoft.


Розробники Awesomenauts додадуть в гру нового персонажа

У мережі з'явилася інформація про нового персонажа, який буде доповненням до гри. Учасники бета-тестування РС версії гри виявили картинку-тизер, яка свідчить про дебют нового персонажа.

Хто зображений на картинці - невідомо. Як би там не було, новий герой стане вже третім персонажем, якого Ronimo випустять в якості доповнення. Другого героя розробники випустять сьогодні разом з патчем до PlayStation 3 версії гри.

Розробники обіцяли в найближчому майбутньому випустити гру на РС. Команда планує випустити гру в мережі Steam протягом місяця.


Гра Devil's Third з'явиться на РС !!!

Як відомо, на початку цього місяця Devil's Third залишилася без видавця. Багатостраждальна THQ відмовилася від «кращого екшену всіх часів і народів» і повернула права на бренд Valhalla Games. У зв'язку з цим керівництво японської студії прийняло рішення розділити обов'язки по створенню Devil's Third. Таким чином, за розробку гри у версіях для персональних і планшетних комп'ютерів тепер відповідають майстри з Doobic Game Studios. Сама ж Valhalla Games під керівництвом Томонобу Ітагакі візьметься за обидві консольні версії проекту.

«Ми також хотіли б повідомити про своє рішення випустити гру на PC і планшети Devil's Third», - говорить виконавчий директор студії, Сатоши Канематсу. «На додаток до ігрового світу консольної і РС версії, всесвіт Devil's Third буде розширюватися за допомогою нових форм розваг і на платформах нових цифрових девайсів».

Розробники досі не визначилися з релізом Devil's Third на консолях. Поки що відомо тільки про вихід гри на PlayStation 3 і Xbox 360.


У творців Silent Hill: Downpour почалися проблеми

Чеське крило порталу Eurogamer доповідає про можливе закриття студії Vatra Games. За даними джерела, творці Silent Hill: Downpour працювали над слешером в стилі Darksiders і God of War, однак недавно на проекті (а разом з тим - і на самій Vatra Games) був поставлений хрест.

Тим часом в бесіді з основним сайтом в сімействі Eurogamer один з представників Kuju Entertainment, батьківської компанії Vatra Games, повідомив, що «ніяких рішень поки не приймалося» і «в даний час ділові операції студії проходять оцінку».

Vatra Games була заснована в 2009 році. Перед Silent Hill: Downpour чехи відзначилися невдалим екшен-сайдскроллером Rush 'n Attack: Ex-Patriot.


 


URL зворотнього посилання для цього запису